HTML

Ősszel megélénkül a balatoni ingatlanpiac

2012.09.27. 11:16 Balatoni ingatlanok értékesítése

 

Az elmúlt 2012-es nyáron, a több hetes 40 fokos melegben inkább balatoni fürdőzésre vágytak az emberek, mint inkább balatoni házak, nyaralók, lakások megtekintésre.
Persze 2007 augusztusában, amikor elkészült a kőröshegyi viadukt akkor nem számított a 40 fokos meleg sem, akkor rengeteg érdeklődő ügyfél válogatott a balatoni ingatlanok között.
 
A sokkal kellemesebb őszies időjárásban jó időtöltésnek számít balatoni ingatlanokkal foglalkozni.
A nyár elmúltával az ingatlanok tulajdonosai is számot vetnek az elmúlt nyári szezonnal, és többen arra döntésre jutnak, hogy most az ősszel érdemesebb piacra bocsátani a balatoni nyaralójukat, lakásukat, házukat.
Kínálatunkba több Balatonparti, Balaton környéki ingatlan értékesítési megbízása érkezik. Ritkaságszámba menően, több vízközelinek számító, Balatontól 100-150 m-re lévő villa épületet is kínálunk az irodánkba ellátogató ügyfelek részére.

 

2013 tavaszára, a vízparti építkezés II. ütemtervében 10 új lakás épül fel. Ezeket a lakásokat beépített konyhabútorral, kerámialapos főzőlappal, elektromos sütővel, páraelszívóval és udvari parkolóhellyel értékesítjük.
Ritkán előfordul, hogy 1-2 tulajdonos lényegesebben áron alul kínálja ingatlanát. Így most megtalálható kínálatunkban a Balatontól kb. 300 m-re lévő, igaz felújításra szoruló, de kétszintes lakóház, mélyen áron alul.

Nem csak nyugdíjasok részére kínálunk a Balatontól távolabb eső, csendesebb részen, egy különleges módon parkosított lakóházat, melyet most kiváló ár-érték arányban irodánkon keresztül hirdetett meg a tulajdonosa.


Kínálatunk között előfordul új építésű, beköltözhető családi lakóház pl. Balatonmáriafürdőn a Balatontól kb. 500 m-re, vagy Balatonőszödön a víztől kb. 400 m-re 2 szintes iker lakóház fele része.

A balatonlellei Korrekt Ingatlaniroda webportálja: www.del-balatoni-ingatlanok.hu

(A fotókat, és a nem aktuális hivatkozásokat adatvédelmi okból töröltük.)

 

komment

Címkék: eladó ingatlanok balatoni ingatlan nyaralók eladó házak balatoni ingatlanok új építésű lakások vízparti házak balatoni nyaralók dél balatoni ingatlanok balatonparti új építésű lakások vízparti lakások olcsó balatoni ingatlanok eladó nyaralók ingatlan Balaton eladó balatoni házak

süti beállítások módosítása